• Tiranë, ofrojme asistence e pasije per Ndertim, Konfigurime.....rrjetesh kompjuterike

Tirane
lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranë

Ofrojme Ndertime, Konfigurime, Mirembajte dhe Manaxhim per rrjete kompjuterike, Qendra Interneti, Qendra Lojrash etj.....
Instalimet elektrike, Instalimet e rrjetitit (kabllove dhe paisjeve te tjera)/

Ne ju ofrojme aksesore kompjuterash, Kompjutera, Instalime Programesh, Instalime Lojrash konfigurimet si dhe nje nje database me Filma, Muzike e programe.
Cmime te arsyshme asistence telefonike 16 ore ne dite!

Ne ju ndihmojme qe te klientet tuaj te jene te kenaqur!

Info@albreklama.com

Cel. : 0684025700
 


Contact WhatsApp
Back
Top