• Tiranë, Ne jemi duke punësuar: Agjent Imobiliar me Eksperiencë - Apliko në 📩 info@billionrealty.al

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
  1. Gjuha?
Eksperienca
vetem me eksperience
BILLION G&G GROUP, NJË KOMPANI ME NJË STAF PROFESIONISTESH NË TREGUN IMOBILIAR ËSHTË NË KERKIM TË ZGJERIMIT TË STAFIT PËR POZICIONIN:
AGJENT IMOBILIAR


Nëse jeni individ ambicioz, i motivuar, me aftësi ndërpersonale dhe bashkëpunuese dhe dëshironi një histori karriere të suksseshme në Real Estate, ne kemi mundësinë perfekte për ju!


BASHKOHUNI SKUADRES SONË❗


NE OFROJMË:
▫️ Rroge fikse, përqindje shitje dhe benefite
▫️ Marketing profesional të portofolit tuaj të pronave
▫️ Rritje profesionale
▫️ Asistencë nga brokerat dhe zyra juridikeKUALIFIKIMET:
▫️ Të ketë etikë profesionale
▫️ Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe kofidence të lartë
▫️ Të ketë eksperiencë të deklaruar mbi 2 vite në Real Estate
▫️ Mosha e aplikantëve preferohet mbi 30 vjeç
▫️ Të jetë energjik dhe i hapur ndaj sfidave
▫️ Të ketë njohuri në një gjuhë të huaj
▫️ Të ketë përfunduar arsimin e lartë
▫️ Të ketë njohuri kompjuterike
▫️ Të jetë koherent me rrjetet sociale


Nëse jeni një kandidat i pershtatshëm për këtë pozicion dhe dëshironi mos t’i kufizoni të ardhurat tuaja, jeni në vendin e duhur .

Dërgoni cv-në tuaj në:
📩 info@billionrealty.al
☎️ 0692033500

Cel. : 0692033500
 


Apply WhatsApp
Back
Top