• Thirrje për Shprehje Interesi – Ofrim Konsulence për Soft &Digital skills për nxënësit e shkollës profesionale “Kolin Gjoka”, Lezhë

Në kuadër të projektit “Nxitja e punësimit të denjë për të rinjtë dhe personat e papunë në zonën ndërkufitare të Malit të Zi dhe Shqipërisë”, i cili financohet nga Bashkimi Evropian përmes IPA – Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri 2014 -2020, organizata World Vision Albania, po kërkon Ekspert/Grup Ekspertësh/Agjensi për:

1. Ofrim Trajnimi për Soft & Digital skills (Aftësi të buta dhe digjitale)
  2. Monitorim dhe mbikqyrje
  3. Mbështetje Gjithpërfshirëse
Për këtë shërbim, World Vision Albania synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 4-mujore, me Eskperte/ Agjensi/Konsulentë të interesuar.

Për më shumë informacion, ju lutemi të lexoni ToR bashkëlidhur.

Të gjithë subjektet e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:
  • Email për shprehje interesi me subjekt: Shprehje Interesi – Ofrim Konsulence për Soft & Digital skills për nxënësit e shkollës profesionale “Kolin Gjoka”, Lezhë.
  • Cerfitikatë Regjistrimi/ NIPT (nëse jeni person fizik)
Të gjithë të interesuarit më pas do të ftohen në platformën tenderuese COUPA të WVA, ku nëpërmjet linkut përkatës do të kenë akses për të dhënë ofertat e tyre sebashku me gjithë dokumentacionin që do të kërkohet për këtë rast.

Aplikimet duhet të dorëzohen:
  1. Vetëm në adresën e emailit: vangjel_kojku@wvi.org
  2. Afati i dorëzimit të aplikimeve është data 21 Prill 2025
Projekti “Nxitja e punësimit të denjë për të rinjtë dhe personat e papunë në zonën ndërkufitare të Malit të Zi dhe Shqipërisë”, financohet nga Bashkimi Evropian përmes IPA – Programi i Bashkëpunimit Ndërkufitar Mali i Zi – Shqipëri 2014 -2020, dhe zbatohet nga World Vision Albania, Agjencia e Punësimit në Mal të Zi dhe Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive në Shqipëri.

Na ndiqni për më shumë informacione dhe rishpërndajeni këtë njoftim për të ndihmuar në gjetjen e partnerëve të përshtatshëm.

Attachments

• ToR-Act-2.1.1-Training-on-soft-and-digital-skills-VET-1.docx
    1.2 MB · Views: 4

Contact
Back