• Thirrje për Shprehje Interesi – Hartimi i Standardeve dhe Rregulloreve për Qendrat Rinore

Në kuadër të punës për aftësimin dhe fuqizimin e të rinjve, World Vision Albania po kërkon Ekspert/Grup Ekspertësh për:

1. Hartimin e Standardeve Bazë të Cilësisë së Qendrave Rinore në Republikën e Shqipërisë dhe Dokumenteve Mbështetëse për Operacionalizim Shërbimesh.
  2. Hartimin e Rregullores së Brendshme dhe Protokollit të Funksionimit të Shërbimit të aksesueshëm dhe të sigurt, përshtatur për Qendrën Rinore Multifunksionale (QRM), Bashkia Durrës.
Për këtë shërbim, World Vision Albania synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 5-mujore, me Agjensi/Konsulentë të interesuar.

Për më shumë informacion, ju lutemi të lexoni ToR bashkëlidhur.
Të gjithë subjektet e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:

• Email për shprehje interesi me subjekt ” Shprehje interesiHartim i Standarteve dhe Rregulloreve për Qendrat Rinore
  • Cerfitikatë Regjistrimi/ NIPT (nëse jeni person fizik)
Të gjithë të interesuarit më pas do të ftohen në platformën tenderuese COUPA të WVA, ku nëpërmjet linkut përkatës do të kenë akses për të dhënë ofertat e tyre sebashku me gjithë dokumentacionin që do të kërkohet për këtë rast.

Aplikimet duhet të dorëzohen:

1. Vetëm në adresën e emailit vangjel_kojku@wvi.org
  2. Afati i dorëzimit të aplikimeve është data 9 Prill 2025 (7 ditë nga data e publikimit)
Na ndiqni për më shumë informacione dhe rishpërndajeni këtë njoftim për të ndihmuar në gjetjen e partnerëve të përshtatshëm.

Attachments

• Draft_ToR__Standarde_bazë_të_cilësisë_të_qendrave_rinore_dhe_punës_rinore_në_Republikën_e_Shq...docx
    70.3 KB · Views: 5

Contact
Back