• Thirrje e hapur per "Sherbime Printimi".

World Vision Albania shpall tenderin e hapur per:

Emoji, happy, office, paper, print, printer, work icon - Download on  Iconfinder
Sherbime Printimi.

Te gjithe bizneset e interesuar te dergojne Kerkesen e Interesit ne adresen vangjel_kojku@wvi.org brenda dates 29 Mars 2024.

Ju falenderojme per vemendjen dhe interesin tuaj.
 


Contact
Back
Top