Thirrje e Hapur "CVA_for Climate Action Environmental Management_Training and Awareness"
World Vision Albania, në kuadër të një Projetit Pilot të fokusuar në zërin e të rinjve për avokim mbi vendimmarrjen dhe ndikimin në mbrojtjen e mjedisit dhe ndryshimet klimatike, shpall thirrje publike per ekspert/grup ekspertesh, për të vleresuar situatën në bashkitë e Durrësit dhe Kamzës lidhur me mbrojtjen e mjedisit dhe ndryshimet klimatike, si dhe zërin dhe veprimin e qytetarëve për të zbutur ndikimin e tendencave negative. Ndërtimi i kapaciteteve të stafit të WVA për të mbështetur fëmijët, adoleshentët dhe institucionet, do të kontribuojë në një ndikim më të mirë dhe të qëndrueshëm në këtë drejtim.
Në ketë kuadër, WVA po kërkon ekspert/grup ekspertësh të kualifikuar për konsulencën e kërkuar. (TOR Bashkangjitur)
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne në adresën e emaili vangjel_kojku@wvi.org dokumentet e më poshtme:
Pas kesaj faze, te gjithe te interesuarit do te ftohen te dorezojne propozimet e tyre nepermjet platfromes COUPA.
Aftati i fundit per shprehjen e interesit eshte data 11 Korrik 2024.
Na ndiqni për më shumë informacione dhe rishpërndajeni këtë njoftim për të ndihmuar në gjetjen e partnerëve të përshtatshëm.
Ju falenderojmë për vëmendjen dhe interesin tuaj!
Në ketë kuadër, WVA po kërkon ekspert/grup ekspertësh të kualifikuar për konsulencën e kërkuar. (TOR Bashkangjitur)
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne në adresën e emaili vangjel_kojku@wvi.org dokumentet e më poshtme:
- Shprehe Interesi për pjesmarje në tender
- Nipt/Certifikate regjistrimi
Pas kesaj faze, te gjithe te interesuarit do te ftohen te dorezojne propozimet e tyre nepermjet platfromes COUPA.
Aftati i fundit per shprehjen e interesit eshte data 11 Korrik 2024.
Na ndiqni për më shumë informacione dhe rishpërndajeni këtë njoftim për të ndihmuar në gjetjen e partnerëve të përshtatshëm.
Ju falenderojmë për vëmendjen dhe interesin tuaj!
Attachments
Contact