• Shqiperi, shitet apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 3, 144 m² 900.000 € (Rruga “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial, Tiranë)

Shqiperi
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
Location Rruga + Nr.
Rruga “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial, Tiranë
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
144 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
900000
(Jam agjent)

🏠 Apartament 2+1+2 me post parkimi në shitje – Rr. “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial
📍 Adresa: Rruga “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial, Tiranë
📐 Sipërfaqe totale: 144 m²
📏 Sipërfaqe neto: 144 m²
🏢 Kati: 3
🏘️ Tipologjia: 2+1
🛏️ Numri i dhomave të gjumit: 2
🛁 Numri i tualeteve: 2
🛗 Ashensor: Po
🌇 Ballkon: Po (2 ballkone me pamje panoramike)
🚗 Post parkimi: Po (në katin -2)
Disponon certifikate pronesie

📝 Përshkrimi:
Shitet apartament modern 2+1+2 i pozicionuar në një nga rezidencat më prestigjioze dhe të qeta të Tiranës, në Rrugën “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial. Me një sipërfaqe neto prej 144 m², apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një ndërtese të re me cilësi të lartë ndërtimi dhe arkitekturë moderne.

Organizohet në një sallon ndenjeje, ambient gatimi të veçuar, dy dhoma gjumi, dy tualete funksionale dhe dy ballkone me pamje spektakolare 360° mbi Liqenin Artificial dhe gjelbërimin përreth.

Zona ofron qetësi, ajër të pastër dhe është shumë pranë qendrës së qytetit, duke e bërë pronën ideale për banim elitë ose investim. Në çmim përfshihet edhe një post parkimi në katin -2.

📞 Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!

Cel. : 0699785120

WhatsApp
Location information
address
Rruga “Sami Frashëri”, brenda Parkut të Liqenit Artificial, Tiranë, Shqiperi
Back