Shqiperi, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 3, 52 m² 220.000 € (Sofo Duni Dhermi)
- Shqiperi
- Location Rruga + Nr.
- Sofo Duni Dhermi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 52 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 220000 €
Apartament 1+1 me pamje panoramike nga deti në Dhërmi – Sofo Duni / Lemon Residence
Në një nga rezidencat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje ky apartament elegant 1+1 me sipërfaqe 52.41 m², i mobiluar me një stil modern dhe arredim luksoz, gati për banim ose investim.
Karakteristikat e pronës:
• Sipërfaqe: 52.41 m²
• Tipologji: 1+1
• Pamje 100% panoramike nga deti
• Arredim dhe mobilim totalisht luksoz
• Post parkimi i përfshirë në çmim
• Ambient i ndriçuar dhe i organizuar në mënyrë funksionale
• Ideale si shtëpi pushimi, banim gjatë gjithë vitit ose investim për qira turistike.
E pozicionuar në Sofo Duni / Lemon Residence, një nga komplekset më cilësore në Dhërmi, pranë plazheve të kristalta dhe me akses të lehtë në çdo shërbim.
Çmimi: 220.000 € (i përfshirë edhe posti i parkimit)
Nëse kërkoni një pronë që kombinon luksin, komoditetin dhe një pamje që nuk humbet kurrë vlerën e saj, ky apartament është zgjedhja ideale.
Cel. : 355693414015
Në një nga rezidencat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje ky apartament elegant 1+1 me sipërfaqe 52.41 m², i mobiluar me një stil modern dhe arredim luksoz, gati për banim ose investim.
• Sipërfaqe: 52.41 m²
• Tipologji: 1+1
• Pamje 100% panoramike nga deti
• Arredim dhe mobilim totalisht luksoz
• Post parkimi i përfshirë në çmim
• Ambient i ndriçuar dhe i organizuar në mënyrë funksionale
• Ideale si shtëpi pushimi, banim gjatë gjithë vitit ose investim për qira turistike.
Nëse kërkoni një pronë që kombinon luksin, komoditetin dhe një pamje që nuk humbet kurrë vlerën e saj, ky apartament është zgjedhja ideale.
Cel. : 355693414015
Location information