• Shqiperi, ofroj Subsea industries MC313 Hull cleaning unit 4.599 €

Shqiperi
Cmimi Euro
4599
Dizajni unik i njësisë së pastrimit të trupit nënujor MC313 do t'i rezistojë kushteve më të vështira të pastrimit nënujor që hasen në lloje të ndryshme anijesh. Presioni poshtë i furçave mund të rregullohet gjatë gjithë operacionit në mënyrë që konturet e trupit të mund të ndiqen lehtësisht.

Shpejtësi pastrimi deri në 2000 m² në orë mund të vendosen me një sistem të fuqishëm me katër rrota aktive. Mund të hiqen si ndotësit e lehtë ashtu edhe ata shumë të rëndë.

Lloje të ndryshme ndotësish tani mund të trajtohen me presionin dhe mjetet e duhura. MC313 ka një rekord pastrimi shumë efikas. Është projektuar për trupa anijesh më të mëdha ose sipërfaqe të tjera të mëdha, mjaft të sheshta.

MC313 përdoret rregullisht për të pastruar një anije të madhe turistike në Bahamas. Ky operacion shfrytëzon plotësisht shkathtësinë e njësisë. Forma specifike e anijes e bën MC313 zgjedhjen më të mirë për këtë punë. Anija përbëhet nga tre shtytës të harkut dhe helika binjake të cilat
janë të lidhura me zonën e pasme me anë të kllapave. Fakti që makina
mund të vihet në pozicionin e kundërt dhe ka koka që vetërregullohen sipas kontureve
të trupit të anijes i bën këto zona komplekse shumë më të lehta për t'u pastruar. Falë
shkallës së lartë të pastrimit të njësisë, anija turistike pastrohet më shpejt sesa
do të ishte e mundur me çdo makinë tjetër në treg.

Si të gjitha pajisjet tona të pastrimit, MC313 shitet veçmas ose
furnizohet me një sistem të plotë mbështetës duke përfshirë omblikun, mjetet dhe
njësinë e fuqisë hidraulike.

Specifikimet:

Përmasat
Gjatësia: 1240 mm
Gjerësia: 1040 mm
Lartësia: 450 mm
Pesha në ajër: 133 kg
Pesha në ujë deti: 10 kg pluskues
Shkalla e pastrimit: 2000 m²/orë
Vlerësimi i thellësisë: 70 m
Kërkesat hidraulike: 80ltr/min 140 bar

Na kontaktoni sot për të marrë një ofertë