• Shqiperi, oferte Mi Wi-Fi Range Extender Pro 1.900 Leke

Shqiperi
Cmimi Euro
19
Karakterisikat & Detajet:
Shpejtësia e transferimit deri në 300 Mbps
Dy antena të jashtme
Mbulon 80m2 deri në 150m2
Shpejtësi më e lartë e transferimit
Lidhje dhe përdorim i lehtë
Cmimi 1,900 LEK
Transporti kudo ne Shqiperi

Cel. : 0683018396
 


WhatsApp
Back
Top