• Shpella Guesthouse Theth, kerkon Kuzhinier dhe Kamarier - (anglisht foles) +355 69 377 4851

MbGJTmM.png


Shpella Guesthouse kerkon te zgjeroje stafin per sezonin e ri 1 prill 2024 - 30 nentor 2024:
Kerkohen:
  • Kuzhinier
  • Kamarier -(anglisht foles)
Punonjesve iu ofrohet nga stafi yne:
  • Akomodimi nga bujtina jone
  • Ushqimi
  • Paga shume e mire
  • Kushte te mira dhe bashkekohore
Te interesuarit te kontaktojne ne: +355 69 377 4851 ose ne shpella.family@googlemail.com
Adresa
: Theth, Shkoder
Ne fund te sezonit, cdo punonjes besnik ka nje rroge ekstra + :)!
 


Apply WhatsApp
Back
Top