• Shitet, Siperfaqe Trualli, ideale për 1-Vilë ose kapanon shërbimesh, 500m², Cmim 55'000€, në të djathtë Autostradës Tiranë-Durrës, rruga dytësore, me kthim tek Skoda & Porsche Albania 5

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Autostrada Tr.-Dr.
Tipi
truall
Siperfaqja m²
500 m²
Cmimi Euro
55000
SHITET: Toke/Truall, Sipërfaqe 500m2, me hipotekë , kuadrat me murë rrethues, në formë katrore dhe e gjithë sipërfaqja është bosh, e sheshtë, pa ndërtim, mjaft e përshtatshme për ndërtim Vile, e gjithë zona është kthyer në zonë urbane.
Trualli gjendet: Në Mezës fushë, 500m larg autostradës Tirane–Durres dhe për të shkuar në pronë kalohet nga rruga dytësore kthehesh djathtas tek pika e shërbimit të shitjes së autoveturave Skoda & Porsche Albania.
Gjithashtu mund të shkohet edhe nga mobileri Ardeno rrethë 250m larg saj.
Zona: ku gjendet trualli është me shumë ndërtime private si për banim (vila, shtëpi dhe pallate) ashtu edhe me biznese mjaft të rëndësishme.
Çmimi: i gjithë parcelës/ truallit 55'000 euro € i pa diskutushëm
Adresa: Krahu i djathtë i Autostradës Tiranë-Durrës, në rrugën dytësore, me kthim djathtas tek Skoda & Porsche Albania 500m larg ose 250 m mbrapa mobileri Ardeno. adgss
Cel: 0696281433 adgss
**************************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare)
Adresa:
Blv.Bajram Curri, Ndërtesa. 258, Kati 1, nr.7
St.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përball Min.Jashteme
Tiranë
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433
Email: adstudiosherbimesh@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top