• Shitet Grafi dentare Panorameks i vitit 2015, 8.000 €

Tirane
Cmimi Euro
8000
Shitet Panorameks 2D/2D+ Carestream (Kodak)

Aparati është në gjendje shumë të mirë si nga ana vizuale dhe nga ajo funksionale.
Ka edhe opsionin 2D+ që shërben si mini 3D (7 prerje, slice të një pjese të caktuar të gojës)
Në çmim përfshihet dhe instalimi dhe kalibrimi i aparatit.
Viti i prodhimit 2015

Çmimi: 8000 Euro

Tel/Whatsapp: 0696008773
 


WhatsApp
Back
Top