• Shitet, Aktivitet Biznesi, Bulevard Republika, Korçë lokal Kati 0, 200 m² 35.000 Euro

Korce
Cmimi Euro
35000
Shitet, Aktivitet Biznesi, Bulevard Republika, Korçë

Informacion mbi Ambientin:
• Sipërfaqe e ambientit : 200m²
• Sipërfaqe verande : 40m²
• Kati 0 dhe -1
Organizimi i brendshëm:
Kati 0: Ambient
Kat-1: Kuzhina e restorantit + 2 Tualete
Cilësime të tjera:
• Aktualisht në gjendje pune.
• Totalisht i investuar dhe i kompletuar me pajisje.
• Aktivitet prej më shumë se 5 vitesh.
• Kubaturë e rregullt.
• Qiraja e ambientit është 500€.
• Lokacion perfekt.
• Opsion ideal investimi.

Për vizitë në pronë na kontaktoni!

Cel. : 0693765902
 


WhatsApp
Back
Top