Shiten, Vila Luksoze në La Dimora – Gjiri i Lalëzit, Durrës - 6,000€ (Rezervimi)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Gjiri i Lalezit
- Tipi
- Vile ne plazh
- Siperfaqja m²
- 14000 m²
- Cmimi Euro
- 6000 €
Në një nga perlat më të bukura të Adriatikut, në zemër të Gjiri i Lalëzit, lind një koncept i ri jetese: La Dimora.Një kompleks rezidencial që ndërthur elegancën mesdhetare me arkitekturën moderne, duke krijuar një eksperiencë unike për ata që kërkojnë më shumë se thjesht një shtëpi.
Këtu, çdo detaj është menduar për të ofruar privatësi absolute, rehati dhe luks të rafinuar, vetëm pak minuta larg nga deti dhe natyra e paprekur.
La Dimora shtrihet në një hapësirë të konsiderueshme prej:
14,000 m² ndërtim
12,000 m² truall
Kompleksi është konceptuar si një komunitet i mbyllur dhe ekskluziv, ku arkitektura moderne harmonizohet me gjelbërimin dhe hapësirat e hapura, duke krijuar një ambient të qetë dhe elitë.
Çdo vilë triplex është një kryevepër dizajni, ku hapësira dhe drita natyrale luajnë rol kryesor:
Materialet e përzgjedhura dhe linjat arkitekturore reflektojnë një stil bashkëkohor, duke ofruar një atmosferë luksi të përditshëm.
E pozicionuar në Gjirin e Lalëzit, një nga destinacionet më elitare në Shqipëri, La Dimora ofron:
*Afërsi me plazhe të pastra dhe të qeta
*Ambient natyror të gjelbëruar dhe ajër të pastër
*Akses të shpejtë me Tiranë dhe Durrës
*Një komunitet në rritje me investime cilësore
La Dimora ofron një strukturë pagese të menduar për komoditet maksimal:
Pagesë 10% / 20% / 30% sipas marrëveshjes
1% çdo muaj, duke filluar nga kontrata e premtim-shitjes
La Dimora nuk është vetëm një pronë – është një investim në cilësinë e jetës.
Ideale si rezidencë pushimi, banim i përhershëm apo investim afatgjatë në një zonë me rritje të shpejtë.
Shiten, Vila Luksoze në La Dimora – Gjiri i Lalëzit, Durrës - 6,000€ (Rezervimi)
✨ La Dimora – Arti i të Jetuarit në Bregdet Në një nga perlat më të bukura të Adriatikut, në zemër të Gjiri i Lalëzit, lind një koncept i ri jetese: La Dimora.Një kompleks rezidencial që ndërthur elegancën mesdhetare me arkitekturën moderne, duke krijuar një eksperiencë unike për ata që...
urbanrealestate.al
ID:URB3911
Cel. : 0685000522
Contact WhatsApp
Location information