• shiten apartamente 1+1, 2+1, 3+1, 710 Euro/m2 - Univers City

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 QTU | Kashar | Casa Italia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
54 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
38340
[FONT=&quot]SHITEN APARTAMENTE TE TIPOLOGJIVE DHE KATEVE TE NDRYSHME. KOMISION 0% PER KLIENTIN BLERES
Univers City do të ofrojë objekte 9 kateshe me 1 kat nëntokë parkim.
Apartamente të tipologjive të ndryshme me sipërfaqe të përshtatura:
Apartamentet në shitje 1+1 fillojne me sipërfaqe 54 - 56 m2
Apartamentet në shitje 2+1 fillojne me sipërfaqe 83 – 86 m2
Apartamentet në shitje 3+1 fillojne me sipërfaqe 109 m2 . AMBIENTE EKOLOGJIKE: Hapësira të gjelbëra dhe rekreative nder me te medhate ne vend. FACILITETET: Univers City është konceptuar mbi një ide – “Krijimi i një vendi relaksi brenda një metropoli të zhurmshëm. Për të jetuar jetën në maksimum dhe pa shpërqëndrime. Një ekip shumë dimensional, i dedikuar për një kohë të gjatë, ka punuar për ta përkthyer këtë ide në SHTËPINË TUAJ TË ARDHSHME.Ne jemi të bindur se kur problemet e jetës së përditshme gjejnë një zgjidhje, jeta bëhet më emocionuese dhe më e këndshme. Ideuar për të gjithë njerëzit, për çdo nevojë, plotësimi i së cilës rrit cilësinë e jetesës së gjithsecilit, Univers City është qyteza e re që po krijohet brenda Tiranës.
NJËSI TË NDRYSHME SHËRBIMI: Fusha të ndryshme sportive me parametra profesionale, ekskluzive për banorët. Hapësira të gjelbra si në asnjë kompleks tjetër rezidencial në kryeqytet. Ambiente sportive, më të mëdhatë në Shqipëri INFRASTRUKTURË RRUGORE: Sistem rrugor unazor. Sistem i mirë-organizuar për këmbësorë. Korsi të veçanta për biçikleta dhe vrapim në natyre. STANDARDE TË LARTA NDËRTIMI: Fasadë e jashtme me sistem kapot, izolim akustik, tarraca me termoizolim, sistem i testuar me struktura antisizmike.[/FONT]

Cel. : 0682209098

WhatsApp
Back