• shiten 3 kamera 8mm +aksesoret

Lushnje
P1300281.JPG
P1300283.JPG
P1300287.JPG
shiten 3 kamera sony canon per trasferim kasetash 8 mm ne formatin hi-8 dhe video-8 por[jo ne formatin digital-8] jane ne gjendje perfekte funksionale te paisura me adapter ushqyesin ac/dc me kablot lidhese.cmimi nga 100 euro secila

Cel. : 0692131223
 


WhatsApp
Back
Top