shes Vile 2 Katshe , 2.600.000 € (Palase)
- Location Rruga + Nr.
- Palase
- Tipi
- Vile
- Nr dhoma
- 5+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 2599999 €
Shitet Vilë Elitare në Green Coast Resort 

Në një nga rezidencat më ekskluzive të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje një vilë luksoze me standarde të larta, e pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Palasë, pranë plazheve kristal të Jonit.
Kjo pronë unike ofron privatësi, komoditet dhe luks absolut, ideale për banim rezidencial apo investim premium.
Karakteristikat kryesore
6 dhoma gjumi të bollshme dhe elegante
5 tualete moderne me standarde luksi
Pishinë private me hapësirë relaksi
Guest House i veçantë për miq ose familjarë
Ambient i gjelbëruar dhe pamje spektakolare drejt detit
Arkitekturë moderne dhe ndërtim me cilësi shumë të lartë
Kjo vilë ofron një stil jetese ekskluziv mes natyrës, luksit dhe qetësisë, vetëm pak minuta nga plazhi dhe zonat më të bukura të rivierës shqiptare.
Çmimi: 2.800.000 €
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
---
Cel. : 00355694001332
Në një nga rezidencat më ekskluzive të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje një vilë luksoze me standarde të larta, e pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Palasë, pranë plazheve kristal të Jonit.
Kjo pronë unike ofron privatësi, komoditet dhe luks absolut, ideale për banim rezidencial apo investim premium.
6 dhoma gjumi të bollshme dhe elegante
5 tualete moderne me standarde luksi
Pishinë private me hapësirë relaksi
Guest House i veçantë për miq ose familjarë
Ambient i gjelbëruar dhe pamje spektakolare drejt detit
Arkitekturë moderne dhe ndërtim me cilësi shumë të lartë
Kjo vilë ofron një stil jetese ekskluziv mes natyrës, luksit dhe qetësisë, vetëm pak minuta nga plazhi dhe zonat më të bukura të rivierës shqiptare.
---
Cel. : 00355694001332
Location information