• Shes Ekrane Multimediale Smartboard Touchscreen

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Cmimi Euro
650
Tre Ekrane Smart Board te paperdorura ne gjendje shume te mire, me dokumentacion te plote, 2 cope 480IV2 dhe 1 cope M680.
Nuk kane projektor por mund te pajisen me projektor nga vete bleresi. Malli eshte ne oferte dhe shitet sepse nuk eshte perdorur kurre.
#multimediale #mesim #smartboard #ekrane #argetim #touchscreen #zbavitje #training #projektim

Cel. : +355682031014
 


WhatsApp
Back
Top