Shengjin, shitet hotel , 2.401 m²
- Shengjin
- Tipi
- hotel
- Siperfaqja m²
- 2401 m²
🏖 Hotel 7 katësh në Shëngjin - Në Shitje!
Një perlë turistike në bregdetin e Adriatikut, ky hotel 7-katësh ofron një përvojë të paharrueshme për pushuesit dhe një mundësi të rrallë investimi për blerësit e interesuar.
Detaje të Ndërtimit dhe Akomodimit:
* Kati i parë: Restorant, bar, recepsion, kuzhinë dhe lavanderi
* Kati i dytë: Taracë panoramike 700 m², 2 studio dhe 3 apartamente
* Katet 2-5: Apartamente të llojeve të ndryshme (studio dhe 1+1)
* Katet 6-7: Apartamente me taraca të mëdha dhe suita luksoze
Kapaciteti: Deri në 119 persona për akomodim dhe 250 persona për evente në taracën panoramike
Teknologji moderne: Sistemi VRF, xhama PVC gjermane, ashensor “Doppler” me garanci 5-vjeçare
Vendndodhje premium: Në plazhin e Shëngjinit, pranë lagunave të Kenallës, Kunes dhe Merxhanit – mbi 150,000 vizitorë gjatë sezonit të lartë
Një kombinim perfekt i ajrit të pastër, ujërave të kristalta dhe infrastrukturës moderne – një investim me potencial të lartë fitimi në një nga destinacionet më të kërkuara turistike në Shqipëri.
Kontakto për më shumë detaje dhe vizitë në pronë :
Cel. : 0673030308
Një perlë turistike në bregdetin e Adriatikut, ky hotel 7-katësh ofron një përvojë të paharrueshme për pushuesit dhe një mundësi të rrallë investimi për blerësit e interesuar.

* Kati i parë: Restorant, bar, recepsion, kuzhinë dhe lavanderi
* Kati i dytë: Taracë panoramike 700 m², 2 studio dhe 3 apartamente
* Katet 2-5: Apartamente të llojeve të ndryshme (studio dhe 1+1)
* Katet 6-7: Apartamente me taraca të mëdha dhe suita luksoze

Një kombinim perfekt i ajrit të pastër, ujërave të kristalta dhe infrastrukturës moderne – një investim me potencial të lartë fitimi në një nga destinacionet më të kërkuara turistike në Shqipëri.

Cel. : 0673030308
Contact WhatsApp
Location information