• Shefe Finance

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Magazinier/e
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Thermo Swiss është fabrika më e re e prodhimit të polisterolit në Shqipëri. Si rrjedhojë e rritjes së saj të vazhdueshme,
ThermoSwiss kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Shefe Finance

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

  • Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik
  • Të ketë minimumi 5 vjet eksperiencë pune në financë.
  • Të zotërojë një nga programet: Kontabilitet Alpha, Navision ose Financa 5.
  • Vendbanimi Durrës.
  • Transporti sigurohet nga kompania.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni , në adresën : hr@thermoswiss.eu
Me mirësjellje ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore, Delta Group.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.
 


Apply
Back
Top