• Set kamerash HIKVISION 2mpx 298€ me garanci 1 vjecare

Cmimi Euro
298
Set me 4kamera sigurie 2mpx 298€
Brandi me i njohur i sistemeve te sigurise HIKVISION

Seti perfshin:
DVR HikVision 2mp 4ch => 1 cope
KAMERA 2 MPX =>4 cope (per ambjente te jashtme ose te brendshme ne varesi te zgjedhjes tuaj)
Kabull 50m total( per kabull shtese 80 lek metri)
Adaptor rryme per 4 kamerat,
Fisha power DVR
Koka BNC 8cope
Hard disk 500GB
Kamerat vijne me flete garancie (1 vit)
Transporti falas ne te gjithe Shqiperine dhe Kosoven.

Monitorim online nga telefoni, mjafton nje linj e thjeshte interneti.
__________

Nxitoni te perfitoni ne ofertat me te lira dhe me produktet me cilesore ne treg. Per me teper TRANSPORTI FALAS! .

kontakto në nr: 📞0683345300
Çmimi: 298 EUR
 


WhatsApp
Back
Top