Sarande, shitet apartament 2+1 , (Sarandë)
- Sarande
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 118 m²
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 186000 €
Një Oaz Modern në Sarandë
Apartament 2+1+2 i Investuar dhe Mobiluar në Mënyrën më të Mirë!
Një rast unik për të përjetuar luksin dhe komoditetin në zemrën e Sarandës.
Ky apartament i mrekullueshëm me sipërfaqe 116 m² është e gjitha çfarë keni ëndërruar – një hapësirë moderne, e investuar me kujdes dhe mobiluar me tendencat më të fundit të tregut.
Karakteristikat e Apartamentit:
Cel. : 0674010800
Apartament 2+1+2 i Investuar dhe Mobiluar në Mënyrën më të Mirë!
Një rast unik për të përjetuar luksin dhe komoditetin në zemrën e Sarandës.
Ky apartament i mrekullueshëm me sipërfaqe 116 m² është e gjitha çfarë keni ëndërruar – një hapësirë moderne, e investuar me kujdes dhe mobiluar me tendencat më të fundit të tregut.
Karakteristikat e Apartamentit:
- Sipërfaqe: 116 m² të mbushura me ndriçim natyral dhe hapësira te bollshme
- Kati: Kati i katërt i një pallati të ri, të përfunduar dhe të pajisur me ashensor për komoditetin tuaj.
- Përbërja: 2 dhoma gjumi, 1 sallon të hapur dhe të ndritshëm, dhe 2 tualete moderne.
- Investim dhe Mobilim: Ky apartament është investuar dhe mobiluar në detaje ,duke ofruar një ambient të ngrohtë dhe stil të rafinuar.
- Dokumenta: Të gjitha dokumentet hipotekore janë të rregullta, duke ju ofruar siguri në blerje.
- Pallati: Ndodhet në një ndërtesë të re , me ashensor dhe infrastrukturë moderne që siguron çdo komoditet.
- Lokacioni: Një vend ideal në Sarandë, ku do të mund të shijoni bukuritë e qytetit dhe përfitoni nga afërsia me plazhet dhe atraksionet kryesore.
Cel. : 0674010800