Sarande, shes apartament+verande | Penthouse 2+1+Ballkon Kati 7, 150 m² 250.000 € (Sarande)
- Sarande
- Location Rruga + Nr.
- Sarande
- Tipi
- apartament+verande | Penthouse
- Siperfaqja m²
- 150 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 250000 €
Shitet një apartament penthouse unik, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Sarandës, që ofron komoditet, hapësirë dhe pamje të mrekullueshme.
Me një sipërfaqe totale prej 150 m² prej te cilabe 43.6m² jane verande, kjo pronë përfshin:
Tipologjia: 2+1+2
Verandë të bollshme dhe tarracë në shfrytëzim, perfekte për relaksim, momente familjare dhe ambient të jashtëm privat
Mobilim modern dhe i plotë – gati për t’u banuar menjëherë
Dokumentacion i rregullt – me hipotekë
Pallat i ri me ashensor
Apartamenti ndodhet në një kat të lartë, duke ofruar privatësi maksimale dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Ideale si banesë familjare, si investim për qira sezonale, apo si një shtëpi pushimi në një nga qytetet më të bukura bregdetare të Shqipërisë.
Çmimi: 250,000 €
Per nje vizite ne prone kontaktoni +355 69 465 7804
Cel. : +355 69 465 7804
Me një sipërfaqe totale prej 150 m² prej te cilabe 43.6m² jane verande, kjo pronë përfshin:
Apartamenti ndodhet në një kat të lartë, duke ofruar privatësi maksimale dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Ideale si banesë familjare, si investim për qira sezonale, apo si një shtëpi pushimi në një nga qytetet më të bukura bregdetare të Shqipërisë.
Per nje vizite ne prone kontaktoni +355 69 465 7804
Cel. : +355 69 465 7804
Location information