• Sarande, jepet me qera , 2.000 m²

Sarande
Tipi
truall
Siperfaqja m²
2000 m²
Cmimi Euro
1000
A jeni në kërkim të vendndodhjes së përsosur për të zgjeruar ose themeluar biznesin tuaj? Mos kërkoni më tej! Me kënaqësi ju prezantojmë një mundësi të jashtëzakonshme në një zonë industriale në zhvillim të shpejtë.
Detajet e Pronës.
📍 Vendndodhje Strategjike: Pozicionuar në hyrje të Sarandës, me akses të drejtpërdrejtë në rrugët kryesore.
📏 Hapësirë e Mjaftueshme: Truall prej 2,000 m², ideal për një gamë të gjerë aktivitetesh industriale dhe tregtare.
🛠️ Qendër e Zhvillimit të Bizneseve: E rrethuar nga biznese të suksesshme si Delta, Billa, Brunes, servise automjetesh dhe parkime, duke garantuar dukshmëri dhe mundësi bashkëpunimi.
🔑 Kushte Fleksibël: Trualli është në dispozicion për qira me një marrëveshje afatshkurter por edhe afatgjate.
Pse ta Zgjidhni Këtë Vendndodhje?
Fluks i lartë njerëzish dhe mjetesh falë pozicionimit në rrugën kryesore.
Zonë industriale në zhvillim, që promovon rritjen dhe inovacionin.
Gati për të përmbushur nevojat unike të biznesit tuaj – qoftë për magazinim, prodhim, apo operacione përballë klientëve.
Kemi përfshirë imazhe të pronës për t'ju dhënë një ide më të mirë të potencialit të saj.
Ky është shansi juaj për të siguruar një hapësirë në njërën nga zonat industriale më të kërkuara në Sarandë. Mos e humbisni këtë mundësi të artë për të rritur biznesin tuaj!
Veproni Tani!
Për më shumë detaje ose për të planifikuar një vizitë, mjafton të na ktheni përgjigje në këtë postim ose të na kontaktoni direkt në numrin 0699307833. Le të diskutojmë sesi kjo pronë mund të përshtatet me nevojat tuaja specifike.
Presim me kënaqësi të bashkëpunojmë dhe të mbështesim rritjen e biznesit tuaj.

Cel. : 069 930 7833

Attachments

• 20250101_143813.heic (1).PDF
    5.4 MB · Views: 0
  • 20250101_143823.heic (1).PDF
    3.6 MB · Views: 0

WhatsApp
Back