• Ruter Dual 3400 Leke

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Cmimi Euro
34
Ruter Wifi Dual Band (Oferte 3400 Lek)
3400LEK
Ruter Wireless AC10 Dual Band Router
Sinjali i Përmirësuar – Antenat me fitim të lartë rrisin në mënyrë dramatike forcën dhe qëndrueshmërinë e sinjalit wireless
Shpejtësi e shpejtë me valë – Ideale për transmetim HD, lojëra në internet,dhe shkarkime të mëdha skedarësh
Instalim i thjeshtë – Uebfaqja intuitive ju udhëzon gjatë procesit të konfigurimit brenda pak minutash
Multi-Mode – Modaliteti i Pikës së Hyrjes, Modaliteti i Zgjatësit të Range dhe Modaliteti i Routerit i mbështetur për të kënaqur të gjithë skenarët e aplikimit
Ideale për shtëpi të mëdha me shumë dhoma dhe përdorues të shumtë
Ideale për përdoruesit mesatarë të internetit që kërkojnë shkarkime të shpejta, transmetim të përsosur audio, video pa ndërprerje dhe lojëra në internet pa vonesa
🚛 Transport i produkteve ne te gjithe Shqiperine
💵 Pagesa ne dorezim
 


Contact WhatsApp
Back
Top