Radhime - Orikum, shitet toke , 6.000 m² (Radhim, Orikum)
- Radhime - Orikum
- Tipi
- toke
- Siperfaqja m²
- 6000 m²
- Cmimi Euro
- 35 €
OKAZION në Radhimë, Vlorë, një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar. Shitet tokë e cila është një mundësi ideale për ata që kërkojnë të investojnë në një pronë në bregdet me potencial të madh zhvillimi, qoftë për ndërtimin e vilave private, kompleksi turistik, apo biznesi tjetër.
Toka ka një sipërfaqe të bollshme që lejon ndërtimin e projekteve të ndryshme sipas dëshirës suaj.
E vendosur në një zonë të qetë dhe të gjelbëruar, vetëm pak minuta larg nga plazhet e bukura të Radhimës dhe me akses të lehtë në rrugën kryesore.
Prona disponon dokumentacion të plotë dhe të rregullt.
Kjo prone eshte nje mundësi e rrallë në treg me një çmim të favorshëm, duke ofruar një investim të sigurt dhe me vlerë të shtuar në të ardhmen.
Mos e humbisni këtë shans të artë për të zotëruar një pronë në një nga destinacionet më të bukura të bregdetit shqiptar!
Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni.
Cel. : 069 441 1311
Toka ka një sipërfaqe të bollshme që lejon ndërtimin e projekteve të ndryshme sipas dëshirës suaj.
E vendosur në një zonë të qetë dhe të gjelbëruar, vetëm pak minuta larg nga plazhet e bukura të Radhimës dhe me akses të lehtë në rrugën kryesore.
Prona disponon dokumentacion të plotë dhe të rregullt.
Kjo prone eshte nje mundësi e rrallë në treg me një çmim të favorshëm, duke ofruar një investim të sigurt dhe me vlerë të shtuar në të ardhmen.
Mos e humbisni këtë shans të artë për të zotëruar një pronë në një nga destinacionet më të bukura të bregdetit shqiptar!
Per me shume informacion ju lutem na kontaktoni.
Cel. : 069 441 1311