• Radhime - Orikum, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 6, 110 m² 110.000 € (Orikum, Vlore)

Radhime - Orikum
Location Rruga + Nr.
Orikum, Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
110000
🏡 Apartament Ekskluziv 1+1 për Shitje – Orikum, Vlorë

Ofrohet për shitje një apartament i tipologjisë 1+1, i pozicionuar në katin e 6-të të një pallati me ashensor, në Bulevardin "Princesha Rugjinë", një nga zonat më të kërkuara dhe me zhvillimin më të shpejtë në Orikum.

Me një sipërfaqe totale prej 110 m², prona është organizuar në mënyrë funksionale, duke përfshirë një sallon të bollshëm me kuzhinë Open Space, dy dhoma gjumi, një tualet me ajrim natyral dhe një ballkon të gjerë me dalje nga salloni dhe dhoma matrimoniale.

Prona shitet plotësisht e mobiluar, është e pajisur me kondicionerë dhe ofron pamje panoramike nga deti dhe mali, ndërsa orientimi Jug-Perëndim dhe Veri-Perëndim garanton ndriçim natyral dhe ajrim optimal gjatë gjithë ditës.

Karakteristikat kryesore:
✔️ Tipologji 1+1
✔️ Sipërfaqe totale: 110 m²
✔️ Sipërfaqe neto: 94.44 m²
✔️ Kati i 6-të (pallat me ashensor)
✔️ Plotësisht i mobiluar
✔️ Pamje nga deti dhe mali
✔️ Vend parkimi
✔️ Certifikatë pronësie
✔️ Pranë Marina Orikum, plazhit, qendrës së qytetit dhe autostradës.

Falë vendndodhjes strategjike dhe karakteristikave që ofron, kjo pronë përfaqëson një zgjedhje ideale si banesë familjare, rezidencë pushimi ose investim me potencial të lartë për qira sezonale dhe afatgjatë.

📞 Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, kontaktoni:

Cel. : +355 69 44 33 355 +355 69 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Orikum, Vlore, Radhime - Orikum, Shqiperi
Back