Punesohu nga Agjencia e Punesimit IMP! 🎓 Merr një profesion për vetëm 3500 lekë!
- Tirane
Punesohu nga Agjencia e Punesimit IMP!
Merr një profesion për vetëm 3500 lekë!
Me rastin e inaugurimit të zyrave të reja, Agjencia e Punësimit IMP sjell një trajnim unik dhe 100% praktik, me fokus kryesor punësimin tuaj pas përfundimit të trajnimit.
Me mbi 500 bashkëpunëtorë biznesi dhe qindra punësime të realizuara, kemi arritur që një pjesë shumë e madhe e kandidatëve tanë të punësohen pas ndjekjes së këtij trajnimi.
Kohëzgjatja: 4 orë intensive
Vendi: Salla e Mbledhjeve , Agjencia e Punesimit IMP
Ky trajnim është ndërtuar nga eksperienca reale e punësimit dhe Burimeve Njerëzore, duke e parë procesin si nga këndvështrimi i punëdhënësit, ashtu edhe i punëmarrësit.
Temat që do të trajtohen:
CV dhe letra e motivimit
Si të prezantoheni me sukses në një kompani
Rekrutimi dhe selektimi i stafit
Përshkrimi i punës dhe përgjegjësive
Përcaktimi i pagës sipas profilit dhe eksperiencës
Trajnimi dhe integrimi i punonjësve
Vlerësimi i performancës
Kontrata e punës dhe dokumentacioni
Kodi i Punës në praktikë
Leja e lindjes, raportet mjekësore dhe orët shtesë
Tregu aktual i punës dhe profesionet më të kërkuara
Profesionet më të paguara në Shqipëri dhe jashtë saj
Problematikat më të shpeshta në punësim
Pse kandidatët zgjedhin Agjencitë e Punësimit
Informim mbi pozicione vakante për punësim të menjëhershëm
Kush mund të marrë pjesë?
* Studentë dhe të rinj që kërkojnë punë
* Persona që duan të zhvillojnë karrierën e tyre në Burime Njerëzore
* Punonjës që duan të kuptojnë më mirë funksionimin praktik të një kompanie
* Kushdo që dëshiron të rrisë shanset për një punësim më të mirë dhe më të paguar
Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit që dëshirojnë mund të pajisen me Certifikatë Pjesëmarrjeje (500 lekë, jo e detyrueshme).
Grupet janë të kufizuara për të garantuar cilësi dhe interaktivitet maksimal.
Mos humb mundësinë për të investuar vetëm 3500 lekë në karrierën tënde dhe për të rritur ndjeshëm shanset e punësimit!
Me rastin e inaugurimit të zyrave të reja, Agjencia e Punësimit IMP sjell një trajnim unik dhe 100% praktik, me fokus kryesor punësimin tuaj pas përfundimit të trajnimit.
Ky trajnim është ndërtuar nga eksperienca reale e punësimit dhe Burimeve Njerëzore, duke e parë procesin si nga këndvështrimi i punëdhënësit, ashtu edhe i punëmarrësit.
* Studentë dhe të rinj që kërkojnë punë
* Persona që duan të zhvillojnë karrierën e tyre në Burime Njerëzore
* Punonjës që duan të kuptojnë më mirë funksionimin praktik të një kompanie
* Kushdo që dëshiron të rrisë shanset për një punësim më të mirë dhe më të paguar
Për regjistrim nevojitet një dokument identifikimi (ID). +355 69 824 0640
Mos humb mundësinë për të investuar vetëm 3500 lekë në karrierën tënde dhe për të rritur ndjeshëm shanset e punësimit!
Contact WhatsApp