Pogradec, ofroj vend pune Analist Kredie
- Pogradec
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Profesioni | Fusha?
- Gjuha
-
- Gjuha?
- Eksperienca
- vetem me eksperience

[FONT="]ProCredit Bank – Shqipëri, pjesë e një rrjeti ndërkombëtar prej 22 bankash ProCredit e shpërndarë në të gjithë botën me më shumë se 21 407 punonjës, është një bankë tregtare e orientuar drejt zhvillimit. Aktualisht, ajo u shërben më shumë se 151 028 klientëve me 42 njësi biznesi në të gjithë vendin. [/FONT]
ProCredit Bank kërkon të rekrutojë për degën e saj nё Pogradec:
Analist Kredie
Qëllimi i Punës:
Analisti i Kredive është përgjegjës për krijimin dhe ruajtjen e një portofoli kredie sa më cilësor. Ai/Ajo u siguron klientëve të gjithë informacionin e nevojshëm, duke garantuar në këtë mënyrë jo vetëm një fluks të përkohshëm, por gjithashtu edhe një rritje të numrit të klientëve. Nëpërmjet komunikimit të shkëlqyer dhe aftësive transparente, Analisti i Kredive tё Biznesit është përgjegjës gjithashtu për shitjen e produkteve të tjera të bankës tek klientët.
Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:
- Krijimi dhe ruajtja e një portofoli kredie sa më cilësor;
- Promovimi në tërësi i marrëdhënies klientë-bankë;
- Mbledh përpunon dhe analizon të dhëna lidhur me besueshmërine dhe aftësine paguese për klientёt e shumave të kredisë deri në 4,000,000 lekё.
- Vlerësimi i riskut të aplikimeve të kredisë;
- Paraqitja e rasteve në Komitetin e Kredisë;
- Sigurimi i një shërbimi të shkëlqyer për klientin;
- Shitja e produkteve të tjera të bankës pranë klientëve ekzistues dhe klientëve të mundshëm;
- Administrimi i portofolit ekzistues të kredisë;
- Sigurimi i vazhdimësisë së numrit të klientëve në ProCredit bank;
- Monitorimi i portofolit te tij të kredisë;
- Nxitja dhe zbatimi i strategjive të veprimit për kreditë në vonesë ose që rrezikojnë të mos paguhen;
- Raportimi në kohë pranë mbikqyrësve.
- Diplomë universitare në fushat ekonomike;
- Preferohet pёrvojё e mёparshme nё sistemin bankar ose nё fushёn financiare;
- Aftёsi shumё tё mira pёr tё punuar nё grup;
- Njohuri të mira të gjuhës angleze.
Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj, të përbërë nga një Formular Aplikimi ( të cilin mund ta gjeni në faqen tonë të internetit) , një Letër Motivimi, Curriculum Vitae, Diplomën dhe Listën e Notave (të Përkthyer) brenda datës
18 Shkurt 2010 në adresat e mëposhtme:
ProCredit Bank
Adresa: Dega 1- Rruga “Kajo Karafili”, Lgj. 3, Pogradec ose
Dega 2- Rr. “Rinia”, Lgj. 2 Pogradec
Adresa: Dega 1- Rruga “Kajo Karafili”, Lgj. 3, Pogradec ose
Dega 2- Rr. “Rinia”, Lgj. 2 Pogradec
ose në adresën e-mail: Burime_Njerezore@procreditbank.com.al
Apply