Operatore Shitje (nëpërmjet telefonit)
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Call Center Operator/e
- Call Operator shqip
- Sherbim Klienti
- Shites/e | Kasier/e
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Pozicioni: Operatore Shitje
(nëpërmjet telefonit)
Tipi i punës: Me turne me kohë të plotë
Vendndodhja: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, Tiranë.
Delta Pharma (https://deltapharma-al.com/) është kompania më inovative farmaceutike në vend, që përqafon përditësimet e fundit të teknologjisë. Është e orientuar drejt klientit, e përqendruar në shitjen e barnave Inovative, Xhenerike dhe Biologjike, si dhe produkteve OTC, Rx, Shtesave Ushqimore dhe Pajisjeve Mjekësore.
Detyrat:
Procedura e aplikimit:
Lutemi dërgoni Curriculum Vitae tek hr@deltapharma-al.com dhe do t’ju kontaktojmë për të diskutuar më shumë. Në zbatim të Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008, “Për mbrojtën e të dhënave personale”, aplikimi juaj do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.
(nëpërmjet telefonit)
Tipi i punës: Me turne me kohë të plotë
Vendndodhja: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, Tiranë.
Delta Pharma (https://deltapharma-al.com/) është kompania më inovative farmaceutike në vend, që përqafon përditësimet e fundit të teknologjisë. Është e orientuar drejt klientit, e përqendruar në shitjen e barnave Inovative, Xhenerike dhe Biologjike, si dhe produkteve OTC, Rx, Shtesave Ushqimore dhe Pajisjeve Mjekësore.
Detyrat:
- Realizon shitje nëpërmjet telefonit bazuar në objektivat e caktuara nga Drejtuesi i Departamentit.
- Komunikon ofertat ditore, javore apo kombinimet e ndryshme të blerjeve optimale për klientët në përmbushje të objektivave komercialë por pa cenuar asnjë herë marrëdhënien me klientin.
- Merr dhe përcjell (nëpërmjet sistemit) tek magazina të gjitha kërkesat porosi për produkte të klientëve, duke u garantuar për saktësinë e emërtimit tregtar, sasitë dhe prodhuesit.
- Merr dhe përcjell tek strukturat përkatëse çdo lloj ankesat apo vërejtje të klientëve gjatë komunikimeve.
- Raporton rastet e ankesave dhe vërejtjeve të marra në lidhje me efektet e dëmshme të barnave.
- Ekzekuton në kohë dhe me përpikmëri gjithë komunikimet në lidhje me tërheqjen e produkteve nga tregu.
- Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
- Përvojë të mëparshme në shërbim klienti, mundësisht nëpërmjet telefonit.
- Njohja e gjuhës angleze apo dhe gjuhë të tjera përbëjnë avantazh.
- Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bindëse.
- Person i kujdesshëm, i orientuar drejt përputhshmërisë dhe standardeve dhe me vëmendje ndaj detajeve.
Procedura e aplikimit:
Lutemi dërgoni Curriculum Vitae tek hr@deltapharma-al.com dhe do t’ju kontaktojmë për të diskutuar më shumë. Në zbatim të Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008, “Për mbrojtën e të dhënave personale”, aplikimi juaj do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.
Apply