• Ofrojme vend pune pastruese per hotel

Ofrojmë vend pune sanitare hoteli me kohë të plotë dhe kushte të mira pune.

Peaky Hotel

Adresa: Rr.Taulantia,Lagja Nr 1 ,Vollga,DurrësCel. : 0694304447
 


WhatsApp
Back
Top