• Ofrojme kurse te gjuheve te huaja, ONLINE.

Pershendetje!
ofrohen kurse online

Ofrohet pregatitje e gjuhes gjermane, italiane, angleze, frenge per te gjitha moshat dhe sidomos per ata, te cilet deshirojne te zhvillojne specializime, studime jashte apo dhe te punesohen.

Ofrohet mesimi i gjuhes shqipe per te huajt.

Pedagoge te kualifikuar dhe me eksperience ne mesimdhenie.
Oraret jane fleksibel


Perkushtimi do te jete ne 5 aspekte: lexim, gramatike, shkrim, degjim dhe te folur
E-mail: kristal-blue@hotmail.com

Cel. : 069 89 10 622
 


Contact WhatsApp
Back
Top