• Ofroj vend pune per Inxhinier Ndertimi / Mekanik / Hidroteknik (zyre)

“LIQENI VII” sh.p.k eshte nje kompani me eksperience 25 vjecare ne sektorin e ndertimit perkatesisht ne fushen e prokurimeve publike.

Kerkojme te punesojme Inxhinier/e (zyre):
Ndertimi/Hidroteknik/Mekanik i/e cili/a
duhet te kete nje eksperience mbi 2 vjecare si dhe preferohet te kete eksperience ose njohuri mesatare ne fushen e prokurimeve publike.

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355682024508.

Faleminderit,
Shoqeria “LIQENI VII” sh.p.k
Cel. : +355682024508
 


Apply WhatsApp
Back
Top