• Ofrohet vend pune recepsioniste

Ofrojmë vend të lirë pune si recepsioniste hoteli.Kushte të mira pune dhe paga mbi minimalen.

Kriteret :
  • E folura e anglishtes eshte e detyrueshme
  • Komunikimi gjuhes italiane përbën bonus ne rrogë.
  • Njohuri mbi përdorimin e kompjuterit dhe të programit excel
Detyrat:
  • Te presë pushuesit ne hotel dhe të kryejë të gjithë procedurat e recepsionit
  • Të jetë e qeshur dhe e sjellshme ne komunikim me klientët
  • Tu përgjigjet klientëve për nevojat dhe kërkesat që ato kan.
Adresa
Peaky Hotel
Rr.Taulantia,Lagja Nr 1, Vollga,Durres,2001
Cel. : 0694304447
 


WhatsApp
Back
Top