• Ofrohet vend pune Agjente Imobilare me rroge Baze 400€

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Menaxhim
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkojme agjente Imobilare
Ofrojme page baze 400€ dhe %ne cdo komision
Per me shume informacion na kontaktoni per me shume detaje prane zyrave tona
PEMAK REALESTATE

Cel. : 0692346233
 


WhatsApp
Back
Top