• Ofrohet nje vend pune per Agjent(e) Biletari Avioni, etj. (full time ) -

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Ekspozita | Gjykata
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent udhetimi/Turistik
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofrohet nje vend pune per Agjent(e) Biletari Avioni, etj. (full time )

Kriteret:
- Te kete
eksperience ne pune te ngjashme ne Biletari ne Kompani Turistike (eshte kusht)!

Paga e negociushme (duke filluar nga 550-950 Eur/muaj neto),
sipas arsimimit, kualifikimeve dhe eksperiences

Te interesuarit mund te dergone CV ne adresen:
E-mail: info@albaniaexplorer.com

Whatsapp: 0682095540
 


Apply WhatsApp
Back
Top