• Ofrohen 200 vende pune per ne gjermani nga muaji korrik deri tetor 2023

STUDENT/E TE SHQIPERISE DHE MAQEDONISE/PRESHEVES/BUJANOVCIT

OFROHEN 200 VENDE PUNE PER NE GJERMANI NGA MUAJI KORRIK DERI TETOR 2023.

VENDET E PUNES OFROHEN NE:

1-HOTELE
2-RESTORANTE
3-FABRIKA
4-MAGAZINA

OFROHET PAGESE E MIRE NE ORE PUNE DHE MBESHTETJE NE GJETJEN E AKOMODIMIT.

MUNDESI SHUME E MIRE PER STUDENTET PER TE SIGURUAR MUNDESITE E PAGESAVE TE TYRE TE SHKOLLIMIT GJATE STUDIMEVE.

PER APLIKIME NA KONTAKTONI NE VIBER/WHATSAPP +355688354967

DERGONI CV TUAJA NE EMAILIN TONE headwayjobs2022@gmail.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top