• Ndihmes kuzhinier

Pergjegjesite:
 • Te pergatise ushqimet ne baze te recetave te paracaktuara
 • Te menaxhoje dhe monitoroje cilesine e furnizimit te kuzhines
 • Te menaxhoje dhe monitoroje cilesine e gatimit ne kuzhine
 • Te mbaje satndardin e higjenes ne kuzhines
 • Te kete cilesi dhe standard ne sherbimin e porosive
 • Te kete etiken e komunikimit me koleget dhe eproret
 • Te kete njohuri te mira gastronomike

Duhet te kete:
 • Te kete eksperience te meparshme pune
 • Te kete njohuri shume te mira ne fushen e gastronomise
 • Te kete aftesi te mira komunikuese
 • Te kete aftesi organizative dhe menaxheriale te kohes
 • Te jete profesional, serioz, empatik dhe energjik
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit

Do ishte mire te kishe:
 • Zotrimi i diplomes ne fushen hoteleri - turizime
 • Zoterimi dhe njohja e etikes se komunikimit me klientin
 • Njohja e mire e gjuhes angleze
 • Njohja e sistemeve kompjuterike te fushes hoteleri - turizem
 • Aftesi analitike
 • Aftesi te mira ne perqendrin dhe durim
 • Certifikate/a te aftesimit profesional

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me subjektin "emertimin e pozicioit qe aplikoni" dhe dergojeni në adresen e emailit: hr@squarewellnesscenter.com ose telefononi ne nr: +355 69 703 5013


* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Square Wellness Center merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.
 


Apply WhatsApp
Back
Top