Në një nga rezidencat më elitare në Golem, aty ku gjelbërimi, privatësia dhe arkitektura moderne krijojnë një atmosferë të veçantë, vjen kjo vilë luks
- Golem
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 371 m²
Kur pushimet nuk mjaftojnë më… vjen momenti të kesh adresën tënde private në bregdet. 
Në një nga rezidencat më elitare në Golem, aty ku gjelbërimi, privatësia dhe arkitektura moderne krijojnë një atmosferë të veçantë, vjen kjo vilë luksoze për ata që kërkojnë më shumë se një pronë.
Kjo vilë ka hapësirë, qetësi, standard dhe një mënyrë jetese që ndihet sapo hyn brenda.
371 m² sipërfaqe totale
4 kate funksionale
Sallon spektakolar me lartësi 7 m dhe fasadë xhami
🛏 3 dhoma gjumi elegante + garderobë
🛋 Studio + papafingo ideale për relaks ose suite private
Garazh privat
Verandë e gjerë me pishinë private
Rezidenca ofron shërbime premium si bar, restorant, pishinë, ambiente relaksi, siguri dhe mirëmbajtje, çdo detaj i menduar për një jetesë pa kompromis.
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë private : +355673030308
Cel. : 0673030308
Në një nga rezidencat më elitare në Golem, aty ku gjelbërimi, privatësia dhe arkitektura moderne krijojnë një atmosferë të veçantë, vjen kjo vilë luksoze për ata që kërkojnë më shumë se një pronë.
Kjo vilë ka hapësirë, qetësi, standard dhe një mënyrë jetese që ndihet sapo hyn brenda.
🛏 3 dhoma gjumi elegante + garderobë
🛋 Studio + papafingo ideale për relaks ose suite private
Rezidenca ofron shërbime premium si bar, restorant, pishinë, ambiente relaksi, siguri dhe mirëmbajtje, çdo detaj i menduar për një jetesë pa kompromis.
Cel. : 0673030308
Contact WhatsApp
Location information