• Menaxher shitjesh Korçë.

Vlore
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Eksperienca
vetem me eksperience
Kompania Arseni Shpk lider me produktin B52 dhe lengun Tropikal ne tregun Shqiptar eshte ne kerkim per nje punenjes Menaxher shitjesh per zonen e Korçes dhe te Pogradecit
Te interesuarit te dergojne cv
ne Nr e tele: 0673599165
 


WhatsApp
Back
Top