• Menaxher/e Shitjesh ne terren, Paga 1.000-1.200 Euro

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Vore
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Kompani tekstile
Kerkon te punesoje Menaxher/e shitjesh ne terren
•Pervoje ne pozicione te ngjashme
•Aftesi shume te mira komunikimi dhe organizimi
•Person energjik dhe krijues
•Patente te kategorise B
5 dite nga e Hena - te Premte
Makina ofrohet nga Kompania
Adresa prane doganes se Tiranes

Pagesa 1000-1200 Euro

Kontakt 0694003355
 


WhatsApp
Back
Top