• Marriott Tirana kerkon Punonjes ne Lavanderi, Sanitar/e, Ndihmes Kuzhinier, Kamarier/e ne Restorant.

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Piramida | ETC | TVSH | Stadiumi
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Banakier | Kamarier
 2. Hostes | Prezantuese | PR
 3. Hoteleri
 4. Kuzhinier/e & ndihmes
 5. Mekanik
 6. Recepsionist/e
 7. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
 8. Teknik
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Tirana Marriott Hotel po zgjeron ekipin dhe eshte duke rekrutuar!
 1. Punonjes/e ne Lavanderi
 2. Sanitar/e per Ambientet e Perbashketa
 3. Kamarier Restoranti
 4. Ndihmes Kuzhinier
 5. Ndihmes Pasticier
 6. Host / Hostess
 7. Teknik Mekanik per Kondicionimin
Nese jeni te interesuar per pozicionet si me siper dhe te tjera dhe per t' u njohur me ne detaj,
ju lutem klikoni ne linkun Marriott careers page: https://jobs.marriott.com/marriott/jobs

ose na kontaktoni me mesazh ne WhatsApp: 069 808 43 23
BEHU PJESE E FAMILJES MARRIOTT NE TIRANE!
 


Apply WhatsApp
Back
Top