• Marriott Tirana kerkon Kuzhinier/e, Kamarier/e ne Restorant, Recepsionist/e.

Tirana Marriott Hotel po zgjeron ekipin dhe eshte duke rekrutuar!
  1. Shef Banketi Kuzhine
  2. Kuzhinier
  3. Ndihmes Kuzhinier
  4. Ndihmes Pasticier
  5. Sanitar/e ne Kuzhine
  6. Punonjes/e ne Lavanderi
  7. Kamarier Restoranti
  8. Host / Hostess
  9. Recepsionist/e
  10. Teknik Mekanik per Kondicionimin
Nese jeni te interesuar per pozicionet si me siper dhe te tjera dhe per t' u njohur me ne detaj,
ju lutem klikoni ne linkun Marriott careers page: https://jobs.marriott.com/marriott/jobs

ose na kontaktoni me mesazh ne WhatsApp: 069 808 43 23
BEHU PJESE E FAMILJES MARRIOTT NE TIRANE!
 


Apply WhatsApp
Back
Top