MAISON DE LA TERRE SHITET 1+1
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
- Cmimi Euro
- 152000 €
Apartamenti ndodhet ne nje nga rezidencat me luksoze ne zonen e Mjull-Bathores ne rezidencen Maison de la Terre .
Faze perfundimtare punimesh ,per pak muaj i banueshem
• Sipërfaqe neto:60.56 m²
• Sipërfaqe bruto: 70.73 m²
• 1 sallon ndenjeje se bashku me ambientin e gatimit
• 1 dhome gjumi
• 1 tualet
• Planimetri shume e rregullt
• Kati 1 banim ose i dyti nga toka
**Post parkimi i detyrueshem me vleren 25.000€
Maison de la Terre ka një pozicion perfekt në kodrinë, i cili të mundëson privatësinë dhe qetësinë e shumëkërkuar, por gjithashtu të lejon që të aksesosh shumë shpejt qendrën e qytetit, si dhe qendrën tregtare TEG.
Pozicionimi i kompleksit orientohet drejt jugut dhe lindjes, duke garantuar prezencën e rrezeve të diellit në pothuajse çdo orë të ditës.
Maison de la Terre është konceptuar dhe krijuar me filozofinë e qartë: Ta bëjë jetesën tënde më komode dhe frymëzuese, duke të të rilidhur me natyrën, të bukurën, modernen dhe luksin.
Projekti ka në fokus mjedisin dhe kujdesin ndaj planetit, inovacionin dhe jetesën e shëndetshme, duke të të dhuruar ndjesinë e luksit dhe ekstravagancës, që integrohen në mënyrë të përsosur me këtë kompleks.
• Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0694072445
Faze perfundimtare punimesh ,per pak muaj i banueshem
• Sipërfaqe neto:60.56 m²
• Sipërfaqe bruto: 70.73 m²
• 1 sallon ndenjeje se bashku me ambientin e gatimit
• 1 dhome gjumi
• 1 tualet
• Planimetri shume e rregullt
• Kati 1 banim ose i dyti nga toka
**Post parkimi i detyrueshem me vleren 25.000€
Maison de la Terre ka një pozicion perfekt në kodrinë, i cili të mundëson privatësinë dhe qetësinë e shumëkërkuar, por gjithashtu të lejon që të aksesosh shumë shpejt qendrën e qytetit, si dhe qendrën tregtare TEG.
Pozicionimi i kompleksit orientohet drejt jugut dhe lindjes, duke garantuar prezencën e rrezeve të diellit në pothuajse çdo orë të ditës.
Maison de la Terre është konceptuar dhe krijuar me filozofinë e qartë: Ta bëjë jetesën tënde më komode dhe frymëzuese, duke të të rilidhur me natyrën, të bukurën, modernen dhe luksin.
Projekti ka në fokus mjedisin dhe kujdesin ndaj planetit, inovacionin dhe jetesën e shëndetshme, duke të të dhuruar ndjesinë e luksit dhe ekstravagancës, që integrohen në mënyrë të përsosur me këtë kompleks.
• Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : 0694072445