Mëso si të ndërtosh biznesin tënd online
- Shqiperi
Punë nga shtëpia për nënat dhe studentet: Mëso si të ndërtosh biznesin tënd online (pa MLM, pa skema)
Përshkrimi:
Je në kërkim të një mënyre të ndershme dhe të qëndrueshme për të fituar të ardhura nga shtëpia?
Unë jam një vajze si ti – dhe krijova një biznes nga zero duke ndjekur hapat që tani i kam përmbledhur në një guidë praktike me 60 faqe.
Kjo nuk është MLM, as skemë “bëhu e pasur shpejt”. Nuk ka regjistrime, as detyrime.
Është një plan i thjeshtë, i ndarë në hapa, që të mëson:
Si të zgjedhësh një ide biznesi që funksionon për ty
Si të krijosh ofertën tënde online
Si të ndërtosh një profil Instagram që të sjell klientë
Si ta bësh këtë me vetëm 1-2 orë në ditë, nga shtëpia
Unë vetë kam ndërtuar profilin tim në Instagram me këtë plan – dhe tani po e shes këtë libër pikërisht aty.
Çmimi i guidës: 2000 lekë
Vjen me shembuj praktikë, plan pune për 90 ditë dhe materiale bonus që mund t’i përdorësh menjëherë.
Interesuarat mund të më shkruajnë direkt në Instagram:
https://www.instagram.com/wings._words?igsh=MXQ5ODR2NDlxbGJ0aA==
@wings._words
Përshkrimi:
Je në kërkim të një mënyre të ndershme dhe të qëndrueshme për të fituar të ardhura nga shtëpia?
Unë jam një vajze si ti – dhe krijova një biznes nga zero duke ndjekur hapat që tani i kam përmbledhur në një guidë praktike me 60 faqe.
Kjo nuk është MLM, as skemë “bëhu e pasur shpejt”. Nuk ka regjistrime, as detyrime.
Është një plan i thjeshtë, i ndarë në hapa, që të mëson:
Si të zgjedhësh një ide biznesi që funksionon për ty
Si të krijosh ofertën tënde online
Si të ndërtosh një profil Instagram që të sjell klientë
Si ta bësh këtë me vetëm 1-2 orë në ditë, nga shtëpia
Unë vetë kam ndërtuar profilin tim në Instagram me këtë plan – dhe tani po e shes këtë libër pikërisht aty.
Çmimi i guidës: 2000 lekë
Vjen me shembuj praktikë, plan pune për 90 ditë dhe materiale bonus që mund t’i përdorësh menjëherë.
Interesuarat mund të më shkruajnë direkt në Instagram:
https://www.instagram.com/wings._words?igsh=MXQ5ODR2NDlxbGJ0aA==
@wings._words