• Liqeni VII kerkon te punesoje Inxhinier dhe Teknik Ndertimi, Shofer Kamioni, Eskavatorist, Fadromist, Punetore Ndertimi etj...

Durres
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Inxhinieri
  2. Inxh. Ndertimi
  3. Punetor | Ndihmesa
  4. Shofer Kamioni | Autobusi
  5. Shofer Fadromist | Ekskavator | Vinc
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
liqeni-jobs.jpg


Liqeni VII kerkon te punesoje:

- Inxhinier Ndertimi
- Teknik Ndertimi
- Shofer Kamioni
- Eskavatorist / Fadromist
- Hekurkthyes, Suvaxhi, Karpentier
- Punetor te thjeshte ndertimi


Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355682024508.

Faleminderit,
Shoqeria “LIQENI VII” sh.p.k
Cel. : +355682024508
 


Apply WhatsApp
Back
Top