KURSE VERORE PER FEMIJE!!
Dëshironi që gjatë verës fëmija juaj të argëtohet dhe në të njëjtën kohë të mësojë gjermanisht? 
Kursi veror për fëmijë vjen në AIEx-ÖSD me plot lojëra, aktivitete dhe surpriza që krijojnë një ambient të përshtatshëm për mësimin e kësaj gjuhe. Nuk ka mundësi më të mirë për fëmijët tuaj sesa të kalojnë kohën e lirë larg pajisjeve elektronike dhe shumë pranë librave dhe dijes.

Veçoritë e këtij kursi janë si më poshtë:
Fillojmë më 24 Qershor!
Nëse jeni të interesuar për t'u njohur me programin e detajuar, na shkruani në çdo kohë në kontaktet e mëposhtme.

068 209 2085
kurse@aie-osd.al
https://aie-osd.al/kurse-verore-per-teenager/
#SummerSchool #GermanLanguage #InteractiveLearning #FunAndLearning #AIExOSD #ChildrensEducation #LanguageCourses #SummerActivities #LearningGerman #EducationAndFun #MësimGjermanisht #KursVeror #AktiviteteVerore #FëmijëtMësojnë #gjermanisht
Cel. : 0696017742

Kursi veror për fëmijë vjen në AIEx-ÖSD me plot lojëra, aktivitete dhe surpriza që krijojnë një ambient të përshtatshëm për mësimin e kësaj gjuhe. Nuk ka mundësi më të mirë për fëmijët tuaj sesa të kalojnë kohën e lirë larg pajisjeve elektronike dhe shumë pranë librave dhe dijes.

Veçoritë e këtij kursi janë si më poshtë:
- Aktivitete të ndryshme si: lexim
, film
, pikturë
, këndim
, sport
, histori argëtuese dhe punë në grup
.
- Një kurs i gjithi në gjermanisht ku ndërthurja mes gjuhës dhe argëtimit është perfekte.
- Mjedis gjermanishtfolës me mësues të kualifikuar.
- Grupe sipas moshave: 8-11 vjeç dhe 12-15 vjeç.
- Kohëzgjatja: 2 ose 4 javë
- Orari: 08:30-13:30
Fillojmë më 24 Qershor!

Nëse jeni të interesuar për t'u njohur me programin e detajuar, na shkruani në çdo kohë në kontaktet e mëposhtme.

#SummerSchool #GermanLanguage #InteractiveLearning #FunAndLearning #AIExOSD #ChildrensEducation #LanguageCourses #SummerActivities #LearningGerman #EducationAndFun #MësimGjermanisht #KursVeror #AktiviteteVerore #FëmijëtMësojnë #gjermanisht
Cel. : 0696017742
Contact WhatsApp