• Kurse te gjuhes gjermane

Qendra e gjuheve te huaja Lingua World ofron kurse intensive te gjuhes gjermane online dhe fizikisht ne klase.
Ofrohen nivele te ndryshme :A1-C1
Punohet me te gjitha aftesite( Hören Sprechen Lesen Schreiben) dhe krahas kesaj pergatisim studentet per provimet perkatese ( arsye studimi bashkim familjar etj)
Nje seance : 60-90 minuta ne varesi te nevojes se studentit.
Kontakto : 0676714186

Cel. : 0676714186
 
Back
Top