• Kujdestare per zonje te moshuar - Pazari i Ri - 75 000 Lekë

Kerkoj nje kujdestare me eksperience dhe referenca per te asistuar nje zonje te moshuar 83 vjecare.
Detajet e punësimit: Persona për të ndihmuar, 1 grua me vështirësi në ecje për të ndihmuar në detyrat e përditshme.
Përgatitja e vakteve, ndihmë në higjienën personale, si dhe punët e shtëpisë.
Orari i punës: Punësim i plotë, të hënë, të martë, të mërkurë, të enjte, të premte dhe të shtune nga ora 08:00 deri në 18:00.
E diela është pushim.
Zona e punësimit: Rruga Qemal Stafa/Pazari i Ri.
Paga: 75 000 Lekë në muaj.

Cel. : 068 403 7403
 


WhatsApp
Back
Top